O nouă victimă a alcoolului la volan. O femeie a murit, după ce un șofer beat a intrat cu mașina într-un stâlp (FOTO)

O nouă tragedie pe șosea. O femeie a murit, după ce mașina în care se afla a derapat de pe carosabil și s-a izbit violent într-un stâlp de electricitate.

Teribilul accident a avut loc în dimineața zilei de astăzi, în satul Cunicea din raionul Floreşti.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că șoferul automobilului marca Ford Fiesta, locuitor al raionului Florești, deplasându-se în preajma satului Cunicea, a pierdut controlul asupra volanului şi a derapat de pe șosea, tamponându-se într-un stâlp de beton armat de înaltă tensiune.

Drept urmare, un bărbat de 40 de ani, pasager acestui automobil, a fost transportat la Spitalul Raional Floreşti pentru îngrijiri medicale.

Din nefericire, un alt pasager al aceluiași automobil, o femeie în vârstă de 35 de ani, locuitoare a raionului Floreşti, în urma traumelor primite a decedat la fața locului.

Fiind testat alcoolscopic, s-a dovedit că șoferul automobilului se afla în stare de ebrietate, având o concentrație de alcool de 0,78 mg/l. 

La moment oameni legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Informația a fost confirmată pentru PUBLIKA.MD de către ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Sîngerei, Ina Moscaliuc.

 


Preluat de la: Publika.md