O mireasă și un mire au lipsit de la propria nuntă pentru că au rămas blocați în lift

Doi tineri din Carolina de Nord, SUA, au lipsit de la propria nuntă, pentru că au rămas blocați în lift. Până când pompierii au găsit soluția prin care să-i scoată din puțul liftului, petrecerea s-a încheiat și o parte din invitați deja plecaseră.

Tinerii s-au căsătorit la începutul acestei luni la Charlotte, Carolina de Nord. După ceremonia de căsătorie au programat o recepție restrânsă care urma să aibă loc la hotelul Grand Bohemian, unde au închiriat o sală pentru câteva ore. Astfel, după ce au spus „da”, cei doi tineri s-au urcat în lift, ca să urce până la etajul 16, acolo unde era sala de recepții. Numai că liftul hotelului s-a blocat, potrivit The Independent, citează digi24.ro.

În lift se mai aflau alte patru persoane, care urmau și ele să participe la nuntă.

Departamentul de Pompieri din Charlotte a sosit la locul incidentului destul de repede, însă intervenția s-a dovedit a fi mai complicată decât s-a crezut inițial.

„Am efectuat depanarea normală care se face la un lift blocat, dar nu a funcționat. După un timp ne-am dat seama că trebuia să îi scoatem de acolo cu frânghia”, a spus pompierul.

Mirii și cei patru invitați au fost scoși din lift după aproape două ore și jumătate. Recepția de nuntă se încheiase, iar cei mai mulți dintre invitați plecaseră deja.

„Nu am putut să sărbătorim sau să ne luăm rămas bun de la invitați”, a declarat mireasa.

Însă cei doi miri nu s-au lăsat prea afectați de acest incident. Ei spun că vor rămâne mereu cu o amintire memorabilă din ziua căsătoriei lor. Detașamentul de pompieri a distribuit pe o rețea socială o fotografie cu cei doi miri recuperați din puțul liftului.


Preluat de la: Publika.md