O fetiţă de 12 ani, care s-a pierdut într-o pădure din Şoldăneşti, găsită după mai multe ore de căutări

La un pas de tragedie. O fetiţă de 12 ani, care s-a pierdut într-o pădure din raionul Şoldăneşti, a fost găsită vie şi nevătămată. După mai bine de trei ore de căutări, poliţiştii şi salvatori au reuşit să dea de urmele ei. Informaţia a fost confirmată de către ofiţerul de presă al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Liliana Puşcaşu. 

Polițiștii și salvatorii din raionul Șoldănești au fost puși pe jar în această după-amiază pentru a găsi o fetiță de 12 ani, care s-a pierdut într-o pădure. Copila a mers împreună cu părinții, care sunt originari din raionul Florești, după ciuperci într-o fâșie forestieră dintre satele Dobrușa și Olișcani din raionul Șoldănești. Membrii familiei s-au divizat pe zone, iar după ceva timp, părinții și-au dat seama că fetița a dispărut.

Oamenii legii și salvatorii au fost alertați despre acest lucru în jurul orei 15 și 30 de minute. Imediat pe urmele copilei au pornit 57 de persoane – 8 angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, 37 de reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Șoldănești dar și 12 pădurari. 

Din fericire, copila a fost găsită.


Preluat de la: Publika.md