O femeie de 54 de ani a rămas 3 zile blocată în baie. Ce a făcut de teamă că nu va fi găsită la timp și va muri

O femeie din Bangkok, care a rămas încuiată în baia de acasă timp de trei zile după ce a rupt mânerul ușii, într-un atac de panică, a crezut că va muri în acea încăpere. Înainte ca Poliția să o găsească, și-a scris testamentul pe pereți, folosindu-se de produse cosmetice.

Femeia, în vârstă de 54 de ani, a supravieţuit în toată acea perioadă bând apă de la robinet. Crezând că va muri, ea şi-a scris testamentul pe pereţii din baie cu ajutorul unor produse cosmetice, potrivit Poliţiei thailandeze. Ea s-a închis din greşeală luni seară în baia reşedinţei sale, în care locuia singură, un acces de panică contribuind probabil la ruperea mânerului uşii, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Sora ei i-a semnalat dispariţia joi la un post de Poliţie din Phara Khanong, un cartier din Bangkok.

„Sora nu a putut să o contacteze timp de trei zile, aşa că ea a cerut ajutorul Poliţiei pentru a veni să facă o verificare la reşedinţa victimei, unde uşile de intrare erau încuiate din interior”, a declarat Chanchai Sonsiang, căpitan de poliţie la postul din Phra Khanong.

Femeia a fost găsită într-o stare de sănătate destul de bună şi în cele din urmă nu a mai fost nevoită să meargă la spital pentru a efectua un examen medical, a precizat poliţistul thailandez.


Preluat de la: Publika.md