O adolescentă din Moldova a impresionat juriul, la un concurs internațional

Mia Rusu a cîntat piesa Le Temps des cathédrales, de Riccardo Cocciante. Fata a reușit să ridice în picioare publicul și pe cei patru membri ai juriul cu prestația sa.

„Este o fată foarte, foarte drăguță și curajoasă pentru că a ales o melodie atît de grea, cu foarte multe schimbări de tonalitate. (…) Ai atins toate notele astea, acutele. Bravo!”, a spus jurata Andra, după evoluția tinerei artiste.

Ulterior, cei patru membri ai juriului i-au acordat cîte un „Da”. Astfel, Mia Rusu a trecut în următoarea etapă a concursului de talente.

Observînd acest talent, mama ei a decis să o înscrie la școala de muzică. De atunci, fata a continuat să cînte, dezvoltîndu-și pasiunea pentru muzică.

Părinții ei, tatăl jurnalist și mama contabilă la un salon de frumusețe, au susținut-o în această călătorie. Mia Rusu a participat la toate concertele și festivalurile la care a avut ocazia, dorind să-și dezvolte abilitățile și să-și îmbunătățească performanța.

Dar pasiunile adolescentei nu se opresc la muzică. În timpul liber, ea învață să creeze animații pe calculator și studiază programarea, lucrînd cu determinare pentru a înțelege toate aspectele acestui domeniu fascinant.

Cu toate acestea, visul ei cel mare este să devină cîntăreață de operă.


Preluat de la: Noi.md