Nu avea mâncare, nici apă. Cum a reușit un motan să supraviețuiască două luni închis într-un container (VIDEO)

O pisică a supraviețuit timp de două luni într-un container de transport, până când cineva i-a auzit mieunatul disperat.

Se presupune că motanul Monty a rămas în viață lingând condensul de pe pereții containerului și mâncând păianjeni, potrivit ITV News, citează digi24.ro.

Motănelul tigrat s-a strecurat în interiorul containerului din Helston, Cornwall, Marea Britanie la începutul lunii iulie și a rămas blocat în interior până acum. Proprietarii săi, Beverley și Paul Chapman, au împânzit în tot orașul afișe încercând să-l găsească, dar nu au primit nicio veste și au început să creadă că fusese ucis de o mașină. Au fost uluiți când au fost contactați de un veterinar, după două luni, care i-a anunțat că Monty, care fusese identificat după microcip, este bine, sănătos. 

„Nu știu cum a supraviețuit, are 99 de vieți pisica asta”, a spus bucuroasă Beverley.

Monty a fost găsit când cineva l-a auzit „plângând” din interiorul containerului. Beverly a spus: „Containerul acela nu a fost deschis deloc timp de 2 luni, s-au grăbit să-l deschidă”.
Ea și Paul și-au recunoscut imediat pisica, chiar dacă între timp a pierdut două treimi din greutate.

Stăpânii au spus că Monty este un explorator, îi plac foarte mult plimbările, așa că nu se miră că a ajuns în zona cu containere. „Este foarte independent. Are șapte sau opt locuințe secundare – toată lumea îl iubește”, a mai spus stăpâna lui.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie