Noul bolid al echipei AlphaTauri. Pierre Gasly și Yuki Tsunoda au participat la prezentare

Scuderia AlphaTauri și-a prezentat noul bolid, la volanul căruia Pierre Gasly și Yuki Tsunoda vor încerca să scrie istorie în sezonul 2021 al Campionatului Mondial de Formula 1.

Francezul, care a câștigat anul trecut Marele Premiu al Italiei și l-a finalul sezonului s-a clasat pe locul 10, și japonezul, care a încheiat pe locul 3 stagiunea precedentă din Formula 2, vor conduce modelul AT02.

„Mașina arată grozav! E frumoasă. Îmi plăcea bolidul de anul trecut, dar acesta îmi place și mai mult. În echipa noastră știm bine care sunt punctele noastre slabe și punctele forte, cu toții mergem în aceeași direcție.”, a spus pilotul AplhaTauri, Pierre Gasly.

„Am fost foarte fericit când am văzut prima dată mașina. Îmi place mai mult acest bolid decât cel de anul trecut. Abia aștept să îl pilotez în noul sezon.”, a menţionat pilotul AlphaTauri, Yuki Tsunoda.

În perioada 12-14 martie, la Bahrain, vor avea loc primele teste în Formula 1. Tot acolo va începe și noul sezon – prima cursă se va desfășura pe 28 martie, pe Circuitul Internațional din Sakhir.


Preluat de la: Publika.md