NOAPTE ALBĂ la Briceni. Un tânăr, ÎMPUȘCAT la vânătoare de către un coleg de-al său

Un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din satul Cotiujeni, se află în stare gravă în Secția Reanimare a Spitalului Raional Briceni, după ce a fost împușcat la vânătoare de către un coleg de-al său de 42 de ani. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00:30.

Potrivit poliției, cei doi au mers să vâneze animale, ajunși pe câmp, victima, care avea o armă de vânătoare, model TOZ-63, deținută ilegal, s-a deplasat în partea opusă, iar bărbatul cu care venise și deținea legal o armă, model IJ- 58, a rămas în drum, în apropierea automobilului cu care venise la vânătoare. La un moment dat, ultimul a auzit niște foșnete și a efectuat o împușcătură. Din nefericire, acesta a tras în tânărul de 31 de ani, care a fost grav rănit în regiunea bazinului.

Imediat, bărbatul a transportat victima la spital, după care a mers acasă, a pus arma în seif și i-a povestit despre cele întâmplate tatălui victimei.

Ambele arme au fost ridicate și plasate în safeul specializat al camerei de pastrare a armamentului al Inspectoratului de Poliție Briceni.

Barbatul care a tras din armă este cercetat în stare de libertate. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii incidentului.


Preluat de la: Publika.md