NO COMMENT! Mărturiile REVOLTĂTOARE ale unei enoriaşe, în pragul bisericii: COVID-19 este o farsă. Sunteţi robii lui SATANA

În plină pandemie, când bilanţul îmbolnăvirilor şi cel al deceselor creşte de la o zi la alta, moldovenii se îmbulzesc în biserici. Mai grav este că oamenii nu se tem că se vor infecta cu noul coronavirus şi unii spun chiar că pandemia de COVID-19 este o născocire, iar virusul nu există.

Echipa noastră de filmare a surprins astăzi în faţa Catedralei Mitropolitane o enoriaşă care a participat la liturghie. Aceasta afirmă revoltată că noul tip de coronavirus este o minciună, iar televiziunile şi-ar bate joc de oameni.

„Enoriaşă: Stau jandarmii cu camerele de filmat şi îşi bat joc de noi. Omul moare pur şi simplu, totul este o farsă, o farsă mondială.
Reporter: Nu există COVID-19?
Enoriaşă: Este o minciună globală, o distrugere de raţiune, o distrugere de popoare. Vai, vai, vai. Voi sunteţi robii lui satana, robii statului.
Reporter: Dumneavoastră vă imaginaţi că noi o să arătăm aceasta la TV?
Enoriaş: Eu nu aş spune că ei sunt robii lu satana, ei sunt oameni ca noi.
Reporter: Unde este masca dvs.?
Enoriaşă: Voi vă faceţi datoria? Voi aşa consideraţi, dar voi trebuie să înţelegeţi că în faţa lui Isus Hristos nu o să vă îndreptăţiţi cu acest fapt.”

PUBLIKA.MD aminteşte că astăzi în bisericile din ţară s-au oficiat slujbe. Cu toate că pe uşa lăcașelor de cult stă lipit un afiş în care oamenii sunt atenţionaţi că trebuie să aibă măşti şi mănuşi, se pare că regula a fost uitată şi de angajaţii lăcaşului sfânt care le-au permis credincioşilor să intre fără vreun echipament de protecţie. Totodată, recomandările autorităţilor de a folosi linguri de unică folosinţă sunt neglijate, iar preoţii continuă să împărtășește creştinii cu aceeaşi linguriţă.

CITEŞTE ŞI: În plină pandemie, bisericile din ţară oficiază slujbe şi împărtășește cu aceeaşi linguriţă

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie