BREAKING NEWS: UN NOU BILANŢ SUMBRU: Nouă persoane au fost răpuse astăzi de COVID-19

Un nou bilanţ sumbru pentru ţara noastră. Doar astăzi nouă moldoveni au pierdut lupta cu noul coronavirus. Numărul persoanelor care au decedat din cauza COVID-19 a ajuns la 473.

Ministerul Sănătăţii anunţă despre decesul unui bărbat de 45 ani din raionul Ocniţa, internat la IMSP SR Ocnița, pe 12 iunie. Comorbidităţi: obezitate, hipertensiune arterială gr. III.

Un alt caz de deces este un bărbat de 58 ani din mun. Cahul, transferat în stare foarte gravă de la IMSP SR Cahul, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 16 iunie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip II, angiopatie diabetică, nefropatie diabetică.

O altă persoană răpusă de COVID-19 este un bărbat de 64 ani din mun.Chișinău, transferat de la SCBI “Toma Ciorbă”, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 16 iunie. Comorbidităţi: ciroză hepatică virală, angină pectorală de efort CF II, hipertensiune arterială gr. III. 

O altă victimă este o femeie de 51 ani din raionul Ceadîr-Lunga, internată la IMSP SR Ceadîr – Lunga, internată pe 17 iunie, cu pneumonie bilaterală.

O altă persoană care a pierdut lupta cu noul coronavirus este o femeie de 84 ani din raionul Orhei, internată la IMSP SR Orhei, pe 10 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II, diabet zaharat tip 2, cardiopatie ischemică cronică.

Un alt caz de deces este un bărbat de 72 ani din raionul Taraclia, internat la IMSP SR Taraclia, pe 17 iunie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2.

PUBLIKA.MD aminteşte despre doi lucrători din sistemul medical care au fost răpuşi astăzi de COVID-19. Tot în această dimineaţă a mai murit un bărbat de 55 de ani din Găgăuzia.

CITEŞTE ŞI: VESTE TRISTĂ! Virusul COVID-19 a răpus încă DOI lucrători medicali


Preluat de la: Publika.md