Nicolae Botgros și-a părăsit soția pentru Anișoara Dabija, și a făcut primele declarații despre fiica lui secretă

Nicolae Botgros a devenit tată de fată la 65 de ani, iar de atunci viața acestuia s-a schimbat radical. Artistul mai are un băiat, Cornel Botgros, în vârstă de 44 de ani, din căsnicia cu Lidia Bejenaru.

Nicolae Botrgos a decis să vorbească pentru prima oară despre fiica sa Nicoleta, pe care o are împreună  cu solista de muzică populară Anișoara Dabija. De dragul acesteia, artisul și-a părăsit soția.

Într-un interviu oferit în cadrul emisiunii „Prima oră” de la postul Prime 1, Nicolae Botrgos a făcut primele declarații despre fiica sa, în vârstă de doi ani.

Înainte să se nască fiul meu, ni se spunea că este fată și eu mă bucurasem deja, îi găsisem și un nume, Cristina. Desigur că mi-am dorit și o fiică, toată viața, și uite că Dumnezeu până la urmă s-a gândit: Ăsta a muncit, a făcut lucruri frumoase, hai să-i dăm un cadou!

Vreau să spun că Nicoleta este sănătoasă, frumoasă, mă bucur de ea și Dumnezeu să-i dea sănătate! Zi de zi mai scoate câte un cuvânt nou, spune câte ceva și ne bucurăm”, a declarat artistul.


Preluat de la: Publika.md