Nicky Cleșcenco, și-a găsit un nou club, după ce a stat 6 luni fără angajament

Fotbalistul naționalei de tineret a Moldovei, Nicky Cleșcenco, și-a găsit un nou club, după ce a stat 6 luni fără angajament. Mijlocașul a semnat cu clubul elvețian FC Sion. Jucătorul de 19 ani, fiul fostului internațional moldovean Sergiu Cleșcenco, a semnat un acord valabil până în decembrie 2024.

El a jucat deja un meci de verificare echipa de tineret a lui FC Sion, câștigat cu 2-1 în fața lui Team Vaud. Golul victoriei a fost marcat chiar de Nicky Cleșcenco.

NICKY CLEȘCENCO, fotbalist:„Este un pas foarte important pentru cariera mea și este un loc potrivit pentru a progresa. Antrenamentele sunt foarte bune, intensive. Antrenorii se uită la fiecare jucător în parte, fac program pentru fiecare jucător în parte ca să putem evalua.”

El este discipolul clubului Buiucani. În 2014, fotbalistul a ajuns în Portugalia, unde a trecut pe la academiile echipelor Sporting Lisabona și Uniao de Leiria. Pentru ultima a evoluat la nivel juniori, dar a jucat și 6 meciuri la prima echipă, în al treilea eșalon al campionatului Portugaliei.

Pentru naționala de tineret a Moldovei Nicky Cleșcenco a jucat 6 meciuri.


Preluat de la: Publika.md