Ne mor eroii în alb! Încă un medic din ţara noastră a fost răpus de COVID-19

Încă un angajat din sistemul de sănătate din ţara noastră a fost răpus de noul coronavirus. Este vorba despre medicul Trofimciuc Ilie, care a activat în Spitalul Raional Drochia timp de 43 de ani, în calitate de medic traumatolog categoria superioară.

„Cu profund regret, IMSP Spitalul Raional Drochia „Nicolae Testemițanu” anunță despre trecerea în neființă a medicului Trofimciuc Ilie care s-a stins din viață la data de 02 februarie 2021 în urma complicațiilor severe cauzate de COVID-19. 

Domnul Trofimciuc Ilie a activat în Spitalul Raional Drochia timp de 43 de ani, fiind medic traumatolog categoria superioară. Domnul Trofimciuc Ilie ramâne un model demn de urmat pentru toți colegii, mereu a dat dovadă de nivel înalt de profesionalism, responsabilitate, disciplină, atitudine corectă față de pacienți și colegi.

Întregul colectiv al IMSP Spitalului Raional Drochia „Nicolae Testemițanu” exprimă condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu decesul domnului Trofimciuc Ilie.

Va rămâne mereu în inimile noastre.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se menţionează într-o postare de pe pagina de Facebook IMSP Spitalul Raional Drochia „Nicolae Testemițanu”.

De la începutul pandemiei, 75 de lucrători medicali din Moldova au murit în urma infectării cu noul coronavirus.


Preluat de la: Publika.md