Momentul în care mascaţii intră în gospodăria din Mereni. Un poliţist, rănit în timpul operaţiunii (VIDEO)

Un angajat al Poliției a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma reținerii bărbatului agresiv din satul Mereni. Informația a fost confirmată pentru PUBLIKA de către ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu.

Datorită intervenției promte a oamenilor legii, în jurul orei 8:45, cei trei copii de 1, 3 şi respectiv 7 ani, dar și o rudă a acestora au fost eliberați.

Totodată, în urma incidentului, o femeie cu o plagă în regiunea gâtului, dar și un copil au fost transportați la spitalul raional din Anenii Noi. 

Deschide.md a intrat în posesia unui material video în care a fost surprins momentul reținerii. În înregistrare se aud focuri de armă și strigăte, iar la un moment dat se observă cum unul dintre copiii ținuți ostatici de către tatăl lor este scos în brațe afară. Potrivit sursei citate, bărbatul era un fost militar și deținea o pregătire specială.

PUBLIKA.MD amintește că în dimineața zilei de astăzi, un bărbat beat şi agresiv, din satul Mereni, raionul Anenii Noi, și-a amenințat fosta soție cu moartea copiilor minori dacă nu se întoarce la el.

Primarul din Mereni, Valentin Vieru, a declarat că familia era săracă, iar soţii erau despărțiţi de mai mult timp. În urmă cu câteva luni, individul şi-ar fi agresat fizic soţia. Edilul mai spune că cei trei copii sunt în evidenţa asistentului social şi locuiau împreună cu mama lor.


Preluat de la: Publika.md