Momente emoționante în penitenciarele Leova și Lipcani. Un deținut și aleasa sa și-au unit destinele, altul și-a cerut iubita în căsătorie

Iubire și momente de fericire, de Ziua Familie, în penitenciarele Leova și Lipcani. Un deţinut, în vârstă de 30 ani, de la penitenciarul Leova și-a cerut iubita în căsătorie. În prezența câtorva persoane dragi, tânărul a îngenuncheat și i-a propus femeii iubite să își unească destinele. Tânăra a spus „DA”.

Un alt deţinut din Penitenciarul 2 Lipcani şi aleasa sa de la libertate și-au jurat credință şi iubire și au spus „DA” în fața reprezentantului Agenției Servicii Publice. Oficierea căsătoriei a avut loc la libertate pe teritoriul Parcului Central din orașul Lipcani, raionul Briceni, cu suportul angajaților Secției reintegrare socială și administrației instituției de detenție.

Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor din Republica Moldova, deținutul, în vârstă de 30 de ani şi iubita sa, de 35 de ani, comunicau frecvent prin intermediul scrisorilor. Aceștia au decis să-şi unească destinele, iar faptul că mirele se află în detenție nu a împiedicat-o pe fată să-i accepte cererea în căsătorie.

După oficializarea căsătoriei, proaspeții căsătoriți vor beneficia de o întrevedere de lungă durată.

De la începutul anului, în rândul persoanelor private de libertate au fost înregistrate 35 de căsătorii.


Preluat de la: Publika.md