Moldovenii care s-au îmbulzit în lanul cu levănţică de la Cimișeni, luaţi pe sus de poliţie. Proprietarul riscă AMENDĂ

Moldovenii care s-au îmbulzit, astăzi, în câmpul de levănțică din satul Cimișeni, raionul Criuleni, au fost luaţi pe sus de oamenii legii. Potrivit martorilor oculari, la faţa locului a mers un echipaj al poliţiei şi le-a interzis oamenilor să facă poze, pentru că au venit în grupuri mai mari de trei persoane și nu respectau distanța socială.

Totul s-a întâmplat după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini cu aglomeraţia din mijlocul florilor. 

Citeşte şi: (VIDEO) Nici vorbă de distanţă socială! Lanurile de levănţică, luate cu asalt de moldoveni

Potrivit reprezentanţilor INSP, proprietarul lanului de levănţică ar putea fi amendat pentru că nu a asigurat respectarea măsurilor de protecţie anti COVID-19. 

Şi premierul Ion Chicu s-a arătat indignat de cetăţenii care sunt iresponsabili şi i-a îndemnat să respecte măsurile de protecţie pe timp de pandemie pentru că e imposibil ca polițiștii să-i păzească pe fiecare în parte.

„Deja citesc comentarii acide – „live din lavandă”. Le accept pe toate, numai că nu vă putem trimite polițiști să vă amintească de distanță socială și grijă elementară de sănătate. Polițiștii construiesc diguri de protecție acum peste deal de Cimișeni”, a menţionat premierul într-o postare pe facebook.

Citeşte şi: Chicu, mesaj către cetăţenii IRESPONSABILI: Când veți fi internați în stare gravă la spital, arătați medicului pozele cu levănțică

Taxa de intrare pe câmpul de levănţică pentru sesiuni foto este de 50 de lei.


Preluat de la: Publika.md