Mișcarea Politică UNIREA (MPU) condamnă primirea, la reședința prezidențială de la Condrița, a liderului regimului separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski

După ce, la ordinul lui Dodon, MAI și-a bătut joc de veteranii de război de pe Nistru, târându-i cu fața pe asfalt, astăzi același Dodon, recidivează, călcând în picioare Constituția și toate actele normative naționale și internaționale cu privire la regimul neconstituțional de la Tiraspol, reprezentanții cărora, identificați pe teritoriul RM, urmează a fi arestați.

Este evident, că în urma acestei vizite, care lipsește de pe agenda zilei de astăzi, Krasnosselski a devenit, deschis, agent electoral al lui Dodon și al PSRM pentru alegerile prezidențiale, prin aceasta confirmând-se încă o dată amestecul brutal al Rusiei în aceste alegeri.

Pentru prima dată, după 1990, este comis un asemenea act de sfidare completă a Independenței și suveranității RM, a statalității însăși, atât de mult “apărată” de stânga pro-rusă.

Prin aducerea liderului separatist la Chișinău, într-o vizită ca pentru un șef de stat, Dodon a pângărit memoria celor căzuți la război, a scuipat în mamele și soțiile care și-au pierdut apropiații pe câmpul de luptă în războiul moldo-rus.

MPU cere convocarea Parlamentului, suspendarea din funcție și tragerea la răspundere pentru înaltă trădare de stat a lui Igor Dodon. 


Preluat de la: Timpul.md