METEO: Cum va fi vremea în acest weekend și câte grade vor indica termometrele

Meteorologii au emis un Cod Galben de caniculă, care intră în vigoare de mâine şi va fi valabil până în data de 2 septembrie. Se aşteaptă până la 35 de grade Celsius.

Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca se aşteaptă 29 de grade. La Bălți sunt prognozate 30 de grade. Cu un grad mai mult va fi la Orhei. 32 de grade se vor înregistra la Tiraspol, la Leova vor fi 33. La Comrat și Cahul termometrele vor arăta 34 de grade.

Mâine, în Capitală cerul va fi variabil. Ziua se vor înregistra 32 de grade, iar noaptea 15. În următoarele zile se va încălzi până la 34 de grade. Noaptea termometrele vor arăta între 16 şi 19 de grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri sunt prognozate ploi. La Madrid vor fi 25 de grade, iar la Paris 19. La Londra vor fi 16 grade, iar la Berlin sunt anunţate 24 de grade. La Roma se va încălzi până la 33 de grade. 29 de grade sunt prognozate la Viena. La Praga maxima va fi de 20 de grade. Cu trei grade mai mult va fi la Varşovia. 35 de grade se vor înregistra la Belgrad, cu un grad mai puţin va fi la Budapesta. La Bucureşti şi Ankara sunt anunţate 35 de grade. La Atena maxima va fi de 34 de grade. 27 de grade vor arăta termometrele la Kiev, iar la Moscova 20.


Preluat de la: Publika.md