METEO 30 mai 2020: În țară sunt anunțate ploi. Câte grade vor indica termometrele

Astăzi, în nordul şi centrul ţării sunt anunţate ploi, iar la sud cerul va fi variabil. La Briceni, Soroca vor fi 15 grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei sunt anunţate 17 grade. 19 grade se aşteaptă la Tiraspol şi Leova, iar la Comrat şi Cahul 20.

Astăzi, în Capitală va ploua şi se vor înregistra 18 grade. În următoarele zile, termometrele vor arăta până la 22 de grade ziua, iar noaptea se așteaptă între nouă şi 12 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid sunt anunţate 32 de grade, la Roma 21, iar la Paris 25. La Londra va fi cu un grad mai puţin, iar la Berlin 19. La Viena şi Praga cerul va fi variabil şi vor fi 17 grade. Cu un grad mai mult va fi la Varşovia şi Budapesta. La Belgrad sunt anunţate ploi cu descărcări electrice, iar maxima va fi de 17 grade. La Bucureşti se vor înregistra 21 de grade, la Ankara 19, la Moscova vor fi 23 grade, iar la Atena cu un grad mai mult. La Kiev sunt anunţate 17 grade şi ploi.


Preluat de la: Publika.md