Meteo 24 august 2020: Cer variabil, temperaturi generoase şi ploi cu descărcări electrice

Astăzi, în nordul ţării şi în câteva raioane din centru sunt aşteptate ploi însoţite de descărcări electrice, iar la sud cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca vor fi 27 de grade, iar la Bălți cu unul mai mult. 29 de grade se vor înregistra la Orhei, iar la Tiraspol 30. Cu un grad mai mult va fi la Leova. La Comrat și Cahul termometrele vor arăta 32 de grade.

Astăzi, în Capitală cerul va fi variabil şi se vor înregistra 30 de grade. Pentru marţi sunt prognozate ploi. În următoarele zile se va încălzi până la 32 de grade ziua. Noaptea termometrele vor arăta între 15 şi 19 de grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 34 de grade, cu două mai puţin se vor înregistra la Roma, iar la Paris vor fi 24 de grade. La Londra va ploua, iar termometrele vor arata 19 de grade . La Berlin se aşteaptă 24 de grade. La Viena cerul va fi variabil şi sunt prognozate 26 de grade. Cu un grad mai puţin va fi la Varşovia. La Belgrad şi Budapesta maxima va fi de 28 de grade.

La Praga se aşteaptă 24 de grade. La Bucureşti şi Ankara vor fi 32 de grade. La Kiev sunt prognozate 25 de grade Celsius. La Moscova se va încălzi până la de 21 de grade şi va ploua, În Capitala Greciei cerul va fi senin, iar maxima va ajunge la 34 de grade.


Preluat de la: Publika.md