METEO 15 noiembrie 2020: Cer variabil și temperaturi tomnatice în ziua alegerilor

Duminică, în cea mai mare parte a ţării cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca vor fi cinci grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei maxima va fi de şapte grade, iar la Tiraspol opt grade. La Leova vor fi nouă grade, iar la Comrat şi Cahul se aşteaptă 10 grade Celsius.

În Capitală, duminică, cerul va fi variabil şi vor fi opt grade. În următoarea perioadă termometrele vor urca până la nouă grade ziua. Noaptea sunt anunţate între minus un grad şi patru grade Celsius

Duminică, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid vor fi 17 grade Celsius, iar la Paris va fi cu un grad mai puţin. La Roma se aşteaptă 20 grade şi va ploia, iar la Berlin nu se vor înregistra mai mult de 14 grade. 13 grade sunt prognozate la Londra. La Viena se aşteaptă nouă grade, iar la Budapesta şi Praga cu un grad mai mult.

La Varşovia maxima va fi de 11 grade, iar la Belgrad vor fi 12. La Moscova va fi cel mai frig şi termometrele vor arăta un grad, iar la Kiev vor fi şapte grade Celsius. La Bucureşti sunt anunţate 12 grade, iar la Ankara vor fi 13. La Atena vor fi 19 grade Celsius şi va ploua.


Preluat de la: Publika.md