METEO 11 iunie 2020: Ne aşteaptă o zi cu temperaturi de foc. Vezi câte grade vor indica termometrele

Ne aşteaptă o zi cu temperaturi de foc. Serviciul Hidrometeo a emis avertizare Cod Galben de caniculă, valabil până mâine. Astăzi, în centrul şi sudul ţării cerul va fi variabil, iar în regiunile de nord sunt posibile ploi. La Briceni vor fi 28 de grade, iar la Soroca și Bălţi 30. Cu un grad mai mult va fi la Orhei. La Tiraspol, Leova, Comrat şi Cahul se va încălzi până la 33 de grade. 

Astăzi, în Capitală cerul va fi variabil şi se vor înregistra 31 de grade. În următoarele zile sunt posibile ploi, iar termometrele vor arăta până la 32 de grade ziua şi între 15 şi 18 grade Celsius noaptea. 

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei vremea va fi instabilă. La Madrid sunt anunţate 27 de grade, iar la Paris, Berlin şi Roma 22. La Londra va ploua și se vor înregistra 18 grade. 24 de grade se aşteaptă la Viena, Budapesta şi Belgrad. La Praga sunt anunţate 22 de grade, iar la Varşovia 26. La București și Atena maxima va fi de 28  de grade. La Kiev vor fi 33 de grade, iar la Moscova 30. La Ankara nu vor fi mai mult de 27 de grade.


Preluat de la: Publika.md