HOROSCOP 11 IUNIE. O zi plină de fericire pentru mai multe zodii

BERBEC

Este o zi foarte bună pentru împăcări cu prietenii, dar și în dragoste, pentru momente frumoase petrecute alături de cei apropiați.

TAUR

Puteţi avea astăzi niște ocazii de a face bani, de a aduce un plus veniturilor voastre, poate chiar din activități creative.

GEMENI

Este o zi foarte bună să vă puneţi în valoare și să vă recăpătăți zâmbetul. Puteţi primi vești bune legate de o funcție sau de o avansare în carieră.

RAC

Aveţi șanse mari să rezolvați ceva ce ține de acte, documente legale. Este o zi bună pentru a câștiga într-un proces, pentru a face un partaj.

LEU

Dacă sunteţi singuri, azi vi s-ar putea aprinde călcâiele după o persoană, iar dacă aveţi o relație este cea mai bună zi pentru împăcări și declarații de dragoste.

FECIOARĂ

Este o zi în care reușiți să faceţi tot ce aveţi pe listă și să vă îndepliniți întocmai programul, planul propus. Seara s-ar putea să aveţi parte de momente de relaxare alături de cineva drag.

BALANŢĂ

Dimineaţă sunteţi binedispuși pentru că o afacere a ieşit aşa cum v-aţi propus. Acest lucru îi bucură şi pe membrii familiei, care au doar de profitat din acest lucru.

SCORPION

Sunt șanse mari ca azi să rezolvaţi ceva ce ține de casă, de locuință sau să lămuriţi o situație mai conflictuală pe care o aveţi cu familia.

SĂGETĂTOR

Vă schimbă în bine ceva legat de locul de muncă, poate programul sau poate vă împăcaţi și ajungeţi la un consens cu un coleg. Până și sarcinile zilnice vi se par mai ușoare!

CAPRICORN

Faceţi bani azi. Fie că vă implicaţi în acțiuni de moment remunerate, fie că primiţi un comision pentru munca depusă suplimentar, ceva se întâmplă și portofelul se umple.

VĂRSĂTOR

Este o zi foarte bună pentru voi, după mult timp chiar simțiţi că soarele a răsărit pe strada voastră. Starea emoțională și cea psihică vă  susțin moralul și aveţi chef de viață.

PEŞTI

Este o zi în care dorul pune stăpânire pe voi și dacă sunteţi la distanță de persoana iubită nu veţi rezista să nu o vizitaţi. Seara vă aşteaptă momente frumoase în cuplu.


Preluat de la: Publika.md