Mesaj îndurerat din partea IGSU al MAI, pentru familia colegului găsit fără suflare

Membrii IGSU al MAI au rămas îndurerați la aflarea veștii că fostul lor coleg, Sergiu Gîndea, a fost găsit noaptea trecută fără suflare. Aceștia au transmis familiei îndurerate un mesaj de susținere din partea colectivului în care activa victima.

„Cu profund regret conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență transmite un mesaj de condoleanțe familiei și rudelor îndurerate pentru trecerea în neființă al plutonierului major al serviciului intern Sergiu Gîndea. Subofițerul s-a aflat în exercițiul funcției în cadrul Direcției asigurarea securității antiincendiare la obiectivele de importanță strategică. În momente de cumplită încercare și suferință pentru întreaga familie și cei care l-au prețuit, conducerea și colegii IGSU aduc un ultim omagiu. Dumnezeu să-l odihnească.”

Noaptea trecută, pe strada Pușkin, în apropiere de Palatul Național a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 47 de ani, angajat al IGSU al MAI.

Nu au fost depistate urme de violență., iar cadavrul a fost îndreptat la CML pentru expertiză și stabilirea exactă a cauzei decesului.


Preluat de la: Publika.md