Membrii Organizației Teritoriale Briceni a PDM au părăsit formațiunea (DOC)

Membrii Organizației Teritoriale Briceni a PDM au părăsit formațiunea și s-au declarat neafiliați. Potrivit lor, ”actuala conducere nu respectă prioritățile și prevederile programului de activitate a partidului și încalcă statutul PDM”.

Tot astăzi, și membrii Organizației Teritoriale Orhei a PDM au semnat o declarație prin care și-au anunțat retragerea din partid. 

”Noi membri ai Organizației Teritoriale a Partidului Democrat din Moldova, Organizația Teritorială Orhei, regretabil ne exprimăm dezamăgirea față de modul în care Pavel Filip și apropiații săi din conducerea PDM și-au ales calea să acționeze și să facă declarativ altfel de politică, după cum se anunță de la ”marele tribuni” și ”mese rotunde”, se arată în declarația Organizației Teritoriale Orhei a PDM.

Totodată, aceștia spun că își rezervă dreptul de a reveni în PDM, în cazul în care va fi ales un nou președinte, dar și o altă conducere.

Potrivit unui comunicat de presă, ”membrii Biroului Executiv al Organizației Teritoriale Orhei al Partidului Democrat din Moldova au constat că majoritatea dintre cei care au declarat că părăsesc formațiunea sunt oportuniști, care au aderat recent la partid din interese și au părăsit partidul după ce nu au obținut funcțiile râvnite. Biroul Executiv a decis excluderea acestor persoane din Partidul Democrat”.

Contactat de PUBLIKA.MD, președintele PDM Pavel Filip, dar și purtătorul de cuvânt al partidului, nu ne-au răspuns la telefon pentru a ne oferi un cometariu la acest subiect.


Preluat de la: Publika.md