Marc Martel, vocea din "Bohemian Rhapsody", cântă la Chişinău. Care sunt primele impresii din Moldova (VIDEO)

Legendarele piese ale trupei „Queen” în premieră vor fi interpretate live la Chişinău. Cântăreţul canadian Marc Martel, vocea căruia o auzim în filmul „Bohemian Rhapsody”, câștigătoare de premiul „Oscar”, va evolua pe scena Palatului Naţional „Nicolae Sulac” în 27 octombrie.

Cu o zi înainte de concert, Marc Martel a fost invitat în emisie directă la postul de radio „Mega HIT” şi a povestit despre impresiile sale după plimbarea prin Chişinău, pregătirile pentru întâlnirea cu publicul din Moldova, dar şi a făcut cunoştinţă cu mai multe piese ale interpretăţilor autohtoni. Moderatorii „Mega HIT” au adus un pian chiar în studioul radio, unde Marc Martel a interpretat live câteva dintrele piese din repertoriul „Queen” cu care publicul din Chişinău va putea delecta la concertul de joi.

„Bohemian Rhapsody” este un cântec pe care iubesc toţii. Partea de mijloc a acestei piese este un pic complicată. Am auzit că voi cânta, dar nu m-am aşteptat să văd aici un pian într-un studio de radio. Am rămas impresionat”, a mărturisit artistul. 

Totuşi, în timpul concertelor, pe scena Marc Martel susţine că nu încearcă să fie Freddie Mercury, ci să-şi păstreze personalitatea. 

„Concertul va fi un pic diferit decât voi aţi putea aştepta de la show „Queen”. Noi nu vom fi în costume, eu nu pretind că sunt Freddie Mercury. Eu sunt eu pe scenă şi vă povestesc istoria mea prin muzica „Queen”. Eu cred că asta este ceva unical”, a recunoscut Marc Martel. 

Interpretul canadian susţine că aşteaptă cu nererăbdare întâlnirea cu publicul din Moldova şi deja a reuşit să facă cunoştinţă cu ţara noastră.

„Sunt prima dată în Moldova. Este o ţară frumoasă. Seara trecută am delectat cu bucate locale într-un restaurant. A fost un miel, pui, ceva prăjit cu caşcaval. Ne-am plimbat cu soţia prin parcul central, am văzut flori, o catedrală foarte frumoasă. A fost absolut perfect. – Aţi gustat vinul nostru? – Da, este minunată”, a mai spus interpretul. 

Marc Martel a fost încântat şi de piesele în limba română pe care le-a u ascultat la „Mega HIT”.

Spectacolul „CELEBRATION OF QUEEN” va avea loc la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”, la ora 18.00. CANAL3 şi „Mega HIT” sunt parteneri media a evenimentului. 


Preluat de la: Publika.md