Maia Sandu susține că Igor Dodon ar vrea să-i denigreze imaginea prin știri false. REACŢIA staff-ului lui Dodon

Candidatul Partidului Acţiune şi Solidaritate la alegerile prezidenţiale, Maia Sandu, susţine că de astăzi începe cea mai murdară etapă a campaniei electorale. Şi asta pentru că, în următoarele două săptămâni, în adresa ei ar urma să apară cele mai false şi deocheate ştiri, cu scopul de a-i denigra imaginea şi activitatea din ultimii ani. Declaraţiile au fost făcute de candidatul PAS într-un live pe Facebook, în timp ce se deplasa spre alegătorii din satele Călimăneşti, Zberoaia şi Boldureşti, din raionul Nisporeni.

„Faptul că se vor închide bisericile, sau că eu mi-am schimbat orientarea sexuală, sau că sunt agent al extratereştrilor sau masonilor, sau că voi pune hotar pe Nistru să ştiţi că toate aceste minciuni vin de la consultanţii lui Igor Dodon”, a declarat Maia Sandu.

De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al candidatului independent, Igor Dodon, Ludmila Muntean ne-a comunicat că în stafful electoral al Maiei Sandu este prea multă fantezie şi frică naivă neîntemeiată. De asemenea, reprezentanţii lui Igor Dodon îi sugerează Maiei Sandu să fie mai realistă în viaţă, în politică şi în competiţia electorală.

Maia Sandu s-a lansat în cursa prezidenţială în data de 2 octombrie. Atunci ea a promis că, dacă va ajunge preşedinte, va insista ca Guvernul şi Parlamentul să ia decizii doar în favoarea cetăţenilor şi că va face din Moldova o ţară prosperă. Maia Sandu va fi numărul şase în buletinul de vot.


Preluat de la: Publika.md