Maia Sandu: „Guvernul lui Dodon i-a călcat în picioare pe cei care și-au sacrificat tinerețea și sănătatea apărând R. Moldova”

 

Lidera PAS, Maia Sandu: “Ieri guvernul lui Dodon i-a călcat în picioare pe cei care și-au sacrificat tinerețea și sănătatea apărând Moldova. Dodon și guvernul său ne-au umilit pe toți târând veteranii războiului de pe Nistru pe asfalt. Și nu s-au oprit aici, le-au deschis dosare penale. Cum se poate ca acești oameni, care și-au pus viața în pericol luptând pentru țară, să fie tratați ca dușmani ai țării? Nu e de ajuns că au rămas cu sechele pe viață? Nu e de ajuns că trăiesc din alocații mizere și nu pot beneficia de tratament și medicamente necesare? Nu e de ajuns că le sunt plecați copiii și au rămas singuri, fără sprijin? În loc să fie ascultați și ajutați, veteranii sunt batjocoriți.

Eroii noștri au ajuns să fie târâți și loviți la ordinele unui trădător și laș, care își spune președinte, dar se teme de propriii cetățeni.

Dodon, te vom alunga de la putere și vei răspunde pentru toată batjocura și umilința la care supui acest popor.“ 

Cum scuză Marin Maxian comportamentul agresiv al polițiștilor care au atacat un grup de veterani ce protesta în centrul Chișinăului

Amnesty International Moldova condamnă aplicarea forţei şi folosirea gazelor lacrimogene de către poliție, precum şi reținerile protestatarilor în timpul protestului pașnic, organizat la data de 16 iulie 2020 în Chișinău


Preluat de la: Timpul.md