Mai mulţi politicieni au adresat moldovenilor mesaje de felicitare de Anul Nou

Mesaje de felicitare au adresat moldovenilor şi mai mulţi politicieni. Preşedintele PSRM, Igor Dodon, crede că anul care a trecut a oferit mai multe lecţii de viaţă. El spune că pandemia ne-a permis să-i apreciem mai mult pe oamenii apropiați, iar greutățile ne-au făcut mai înțelegători şi cumpătați.

„După un an atât de dificil, noi astăzi cu toții avem speranța că 2021 va fi un an mai bun, mai puțin periculos, mai senin. De aceea, vă doresc sănătate și rezultate frumoase în anul care vine. Îi doresc înțelepciune și clasei politice moldovenești și cât mai mult patriotism în inimile tuturor politicienilor și cetățenilor.”, a comunicat preşedintele PSRM, Igor Dodon.

Într-un mesaj metaforic, liderul Partidului ȘOR a sugerat că ţara noastră ar trebui să îşi urmeze propriul drum şi să nu mai privească la „stelele geopolitice”.

„Eu cred că Moldova are propria stea strălucitoare. Îmi doresc ca în acest an steaua noastră să ne încălzească, să radieze numai bucurii, să dea fiecăruia speranța în viitor și să împlinească visele fiecăruia.”, a menţionat liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor.

Şi liderul formaţiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, le-a transmis cătăţenilor un mesaj de felicitare.

„La cumpăna dintre ani vă doresc „La mulţi ani”, ca anul 2021 să fie un an bun pentru toţi cetăţenii din Republica Moldova şi pentru toată lumea. Să avem mai multe zâmbete şi mai multe emoţii pozitive.”, a spus liderul formaţiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi.

Un mesaj de Noul An a avut şi preşedintele formaţiunii Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase. Acesta şi-a exprimat speranţa ca 2021 să fie un an al schimbărilor în beneficiul oamenilor. 

„Acum, la trecerea dintre ani vă doresc multă sănătate, împlinirea tuturor dorinţelor, echilibru, linişte şi normalitate.”, a afirmat preşedintele formaţiunii „Platforma Demnitate şi Adevăr”, Andrei Năstase.

Şi liderul partidului Pro Moldova, Adrian Candu, i-a felicitat pe cetăţeni. Politicianul le-a dorit să aibă alături oameni de treabă în noul an, care să le să aducă sănătate, optimism și multe bucurii.

„Fie ca Moldova să intre în albia normalității, iar visele și aspirațiile noastre să le putem realiza acasă”, se arată în mesajul lui Candu.

Iar preşedintele democraţilor, Pavel Filip, a fost mai modest la acest capitol. Mesajul său s-a rezumat la o poză simbolică, semnată de el şi postată pe pagina sa de Facebook în care le doreşte urmăritorilor un an mai bun.


Preluat de la: Publika.md