Mai multe drumuri naţionale, în continuare blocate din cauza ninsorii. Care sunt acestea (FOTO)

Mai multe drumuri naţionale sunt în continuare blocate din cauza ninsorii.

Potrivit unui comunicat emis de Poliţie, la moment, circulaţia este sistată pe următoarele şosele:

ZONA CENTRU

Sunt blocate 7 trasee, dintre care drumurile de acces spre satul Marianca de Jos, Ștefănești, Volintiri, Brezoaia, Răscăieții Vechi, Antonești, Carahasani și drumurile locale spre satele Țînțăreni, Geamăna. Totodată, sunt blocate nouă trasee centrale și spre localități.

La moment se întreprind măsuri de deszăpezire a traseelor naționale unde activează 16 autospeciale a SA Drumuri teritoriale.

Trei localităţi sunt deconectate parţial de la energia electrică.

De asemenea, 72 de şoferi de automobile, care au rămas cu vehiculele blocate în nămeţi, au fost ajutaţi de către oamenii legii. 

ZONA NORD

Pe teritoriul Zonei de Nord a țării, la moment nu cad precipitații, iar trasee naționale blocate nu sunt. Se circulă în condiții de iarnă. La moment se întreprind măsuri de prelucrare a carosabilului cu material antiderapant unde activează 5 autospeciale a SA Drumuri teritoriale.

ZONA SUD

Pe teritoriul Zonei de Sud a țării, la moment nu cad precipitații. Fluxul de transport este mediu, iar transportul circulă în condiții de iarnă. Pe teritoriul deservit 8 autospeciale sunt implicate la deszăpezirea drumurilor și prelucrarea carosabilului cu material antiderapant.


Preluat de la: Publika.md