Lupta pentru viaţă continuă. Micuţei Mihaela Axenti din Scoreni i-a fost transplantată o inimă artificială

Lupta pentru viaţă a micuţei Mihaela Axenti din satul Scoreni raionul Străşeni continuă. La doar patru anişori, fetiţei i-a fost transplantată o inimă artificială. Operația mult așteptată a fost realizată cu succes, iar acum Mihaela va trebui să urmeze o reabilitare lungă şi costisitoare.

Despre cazul Mihaelei am povestit acum o lună într-un reportaj în care anunţam că are nevoie de ajutorul oamenilor cu inimă mare. Fetiţa fusese diagnosticată la naştere cu o maladie severă şi avea nevoie de o intervenţie chirurgicală urgentă. Până la patru ani, ea practic nu a mers, deseori era spitalizată și aproape că nu ieşea din casă. Întrucât în Moldova nu se fac astfel de operaţii, mama ei a dus-o la o clinică din Turcia, unde vineri a fost operată. Intervenţia a durat aproape 8 ore.

Pentru operaţie şi reabilitare sunt necesari 200 de mii de euro. Până în prezent, însă, pe platforma salveazaoinima.ro, unde oamenii au donat bani pentru a o salva pe Mihaela, s-au adunat doar 132 de mii de euro. Iar în termen de 20 de zile, mama fetiţei trebuie să achite restul sumei aşa că ea speră să se întâmple o minune.

Cei care vor să o ajute pe Mihaela să se bucure de viaţă, pot suna la numărul de telefon 069591368 sau să transfere orice sumă pe contul bancar cu indicația „Pentru Mihaela Axenti”.

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont EURO: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL


Preluat de la: Publika.md