Lilian Carp: Dodon vrea să scape de guvernare, să arunce iresponsabilitatea sa pe umerii altor politicieni

Deputatul Lilian Carp s-a referit la inițiativele pe care le-a anunțat, ieri, 25 mai Igor Dodon de a dubla salariile medicilor și de a oferi un ajutor unic în valoare de 700 lei pentru toți pensionarii care primesc o pensie mai mică de 3000 de lei. Carp susține că acesta sunt scenarii păguboase, pe care guvernul Chicu nu le va putea îndeplini, iar din acest motiv toate responsabilitățile vor fi aruncate anume pe umerii guvernului tehnocrat, astfel fiind sacrificat.

„Igor Dodon e fix ca în povestea „O mie și una de nopți” a Șeherezadei poate să ne spună peste noapte fel de fel de scenarii. Situația critică în care a ajuns RM se datorează lui Igor Dodon când a demis guvernul Sandu trebuia să se gândească foarte bine deoarece RM a omis câteva zeci sau sute de milioane de euro. Acești 700 de lei este o otopie, eu am impresia că se va încerca repede să se voteze majorări după care se va încerca să se scape de guvern, altfel spus să pună în cârcă eșecurile politice. Eu așa văd scenariu Dodon vrea să scape de guvernare, să arunce iresponsabilitatea sa pe umerii altor politiceni.

Dodon încearcă acuma în plină campanie electorală cât mai mănâncă la Condrița câte un castravete prin sera sa repejor să facă câteva majorări iar apoi să scape de acest guvern. El încearcă să pună în aceeași oală partide precum a lui Candu a lui Șor care i-au fost cumetri cu care toate prostile în politică le-a făcut cu ei împreună, atunci când au vândut profesorii turci, atunci când au pus șeful la Moldova Gaz și multe altele. Când dădeau cu împrumut deputații unii de la altul”, a precizat Carp.

https://www.jurnal.md/ 


Preluat de la: Timpul.md