HOROSCOP 26 mai: Situaţia financiară a Balanțelor este instabilă, iar Peștii atenţie la cheltuielile pe care le planificaţi

BERBEC: Un coleg de muncă aduce în discuţie un eveniment din trecut pe care aţi prefera să-l uitaţi. Nu vă indispuneţi, dar priviţi ceea ce s-a întâmplat ca pe o lecţie.

TAUR: Participaţi la o reuniune de familie la care oamenii dragi vă demonstrează cât de important sunteţi pentru ei. Evenimentul vă încarcă cu multă energie pozitivă.

GEMENI: Sunteţi într-o formă fizică şi morală foarte bună. Vă faceţi remarcat la locul de muncă, iar superiorii ar putea să vă propună o majorare de salariu sau o nouă funcţie.

RAC: Sănătatea este vulnerabilă în aceste zile. Evitaţi excesul de produse care creează dependenţă, precum cafeaua sau tutunul.

LEU: Petreceţi ziua în familie, alături de oamenii dragi. Este un moment potrivit pentru a face planuri referitor la eventuale schimbări în casă sau în grădină.

FECIOARĂ: Chiar dacă în ultima perioadă aţi acordat puţină atenţie oamenilor dragi, astăzi aceştia vă oferă suport considerabil în realizarea unui plan. Comunicaţi foarte bine şi cu partenerul de viaţă, iar relaţia evoluează.

BALANŢĂ: Situaţia financiară este instabilă, motiv pentru care aţi putea avea o neînţelegere cu partenerul de viaţă. Faceţi tot posibilul pentru a ajunge la un compromis referitor la achiziţiile pentru casă.

SCORPION: Aveţi o agendă încărcată la locul de muncă. Astrele vă îndeamnă să nu vă pierdeţi cu firea. Este o oportunitate pentru a vă demonstra abilităţile profesionale, dar şi talentul de lider.

SĂGETĂTOR: Faceţi o achiziţie importantă. Nu vă mai gândiţi dacă aţi procedat corect sau nu, căci lucrurile se vor desfăşura mai bine decât vă aşteptaţi.

CAPRICORN: În ultima perioadă v-aţi cam izolat de restul lumii. Astrele vă îndeamnă să dedicaţi această zi rudelor şi prietenilor şi să îmbunătăţiţi relaţiile cu aceştia.

VĂRSĂTOR: Ambiţia şi încrederea în forţele proprii vă aduc rezultate frumoase pe plan profesional. Cei din jur vor fi surprinşi, dar şi mândri de rezultatele voastre.

PEŞTI: Este timpul să deveniţi mai independenţi pe plan financiar. Fiţi atenţi la cheltuielile pe care le planificaţi, căci aveţi tendinţa să faceţi achiziţii inutile.


Preluat de la: Publika.md