Liga Campionilor continuă și în această seară cu Bayern Munchen și Atletico Madrid

Liga Campionilor continuă și astăzi cu meciuri tari. Capul de afiș al serii este meciul dintre deținătoarea trofeului, Bayern Munchen și Atletico Madrid. Bavarezii sunt într-o formă de invidiat. În acest an, gruparea antrenată de Hans-Dieter Flick a pierdut doar o dată. S-a întâmplat acum o lună, atunci Bayern a fost învinsă de Hoffenheim în Bundesliga.

Fotbaliștii lui Atletico Madrid sunt conștienți de faptul că vor avea un meci mai mult decât dificil. Mai ales că noul sezon, echipa lui Diego Simeone nu l-a început tocmai bine, obținând doar 2 victorii în 4 meciuri.

„Cred că toți din echipă sunt încântați și bine motivați înainte de startul în Liga Campionilor. Știm că atmosfera este una încântătoare și din acest motiv sperăm că vom putea obține un rezultat bun chiar în primul meci. Avem o grupă dificilă. De exemplu, Bayern a câștigat ultima ediție a Ligii Campionilor și e într-o formă foarte bună. Au jucători valoroși și ne va fi greu.”

Cele două echipe au și probleme de lot înaintea partidei. Atletico nu va putea conta pe Diego Costa, accidentat, iar la bavarezi din același motiv nu va juca Leroy Sane.

Partida Bayern – Atletico se va juca pe Allianz Arena din Munchen și va fi transmisă direct de PRIME cu începere de la ora 22:00.


Preluat de la: Publika.md