Legendarul fotbalist, Adrian Mutu va veni la Chișinău: Naționala de tineret a României va juca cu Moldova

Legendarul fotbalist, Adrian Mutu va veni la Chișinău. Echipa națională de tineret a României, pe care o antrenează, va juca un meci amical în capitala țării noastre cu reprezentativa similară a Moldovei. Anunțul a fost făcut de președintele FRF, Răzvan Burleanu, prezent la Congresul Federației Moldovenești de Fotbal, însă data disputării partidei nu a fost dezvăluită.

RĂZVAN BURLEANU, președinte FRF:„Am discutat cu deja cu Leonid Oleinicenco să organizăm chiar la Chișinău un meci amical al naționalelor de tineret. Echipa României este foarte iubită după performanța din 2019, când a terminat printre primele patru echipe ale Europei și totodată calificându-se după 57 de ani la Jocurile OIimpice.”

Președintele Federației Române de Fotbal nu a exclus faptul că și selecționatle de seniori ar putea disputa un meci amical.

RĂZVAN BURLEANU, președinte FRF:„Totodată ne dorim să organizăm și la nivel de reprezentative de seniori un asemenea meci, tot la Chișinău. Aici după câte știți calendarul competițional, odată cu apariția Ligii Națiunilor, nu ne oferă prea multe variante, dar cu siguranță vom rămâne în contact și vom găsit o dată.”

Naționalele de tineret ale României și Republicii Moldova s-au mai întâlnit de două ori în preliminariile Campionatului European din 2011.

Reprezentativele de seniori s-au confruntat până acum de 5 ori.


Preluat de la: Publika.md