Lanul de levănţică din satul Cimișeni, Criuleni, ÎNCHIS

Lanul de levănțică din satul Cimișeni, raionul Criuleni, a fost închis. Anunţul a fost făcut pe facebook de compania care gestionează afacerea cu lavandă. Decizia a fost luată, după ce, astăzi, au fost surprinse imagini video cu câmpul de flori plin de oameni, care nu au respectat distanţa socială, unii fiind în grupuri mai mari de trei persoane.

„Din motive de siguranţă a sănătăţii populaţiei nu mai primim vizitatori în lan”, este mesajul proprietarului câmpului de lavandă.

Citeşte şi: (VIDEO) Nici vorbă de distanţă socială! Lanurile de levănţică, luate cu asalt de moldoveni

Imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare şi a ajuns şi în vizorul prim-ministrului Ion Chicu, care i-a criticat pe cei care au luat cu asalt lanul cu lavandă. 

Citeşte şi: Chicu, mesaj către cetăţenii IRESPONSABILI: Când veți fi internați în stare gravă la spital, arătați medicului pozele cu levănțică

Ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Criuleni a declarat pentru Publika că oamenii legii au iniţiat o procedură contravenţională pe numele agentului economic în gestiunea căruia se află lanul de levănţică.

Citeşte şi: Moldovenii care s-au îmbulzit în lanul cu levănţică de la Cimișeni, luaţi pe sus de poliţie. Proprietarul riscă AMENDĂ


Preluat de la: Publika.md