Kate Middleton, privită ca o regină. A purtat accesorii moștenite de la Prințesa Diana și Regina Elizabeta II-a

Kate Middleton a fost o apariție strălucitoare la încoronarea socrului ei. Prințesa de Wales a purtat o rochie de mătase de culoarea fildeșului, o creație a casei de modă Alexander McQueen – unul din brandurile sale favorite, scrie Insider.

Rochia era împodobită cu broderii florale argintii – trandafiri, crini, narcise și trifoi – fiecare reprezentând Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord.

Pe cap, Kate Middleton a purtat diademă argintie, o creație în colaborare a  Jess Collett și Alexander McQueen.

La ceremonie, prințesa a purtat cercei cu perle și diamante care au aparținut prințesei Diana, în semn de omagiu. Prințesa Diana a fost ultima persoană care a deținut titlul de prințesă de Wales înainte de Kate.

De asemenea, Kate i-a adus un omagiu și reginei Elisabeta, purtând un colier pe care aceasta îl primise de la tatăl ei, George al VI-lea. Regele George îi făcuse  acest cadou reginei Elisabeta pe vremea când aceasta era încă prințesă. De altfel, colierul cu diamante strălucitoare purtat de Kate la încoronare a fost unul dintre favoritele suveranei, în timpul vieții ei.  

Ducii de Wales și copiii lor, prințesa Charlotte și prințul Louis au venit împreună la eveniment. Fiul cel mare al lui William și al lui Kate, prințul George, l-a însoțit pe regele Charles, el fiind unul dintre cei patru paji ai săi în această zi specială. Charlotte a purtat o rochie albă și o capă de aceeași culoare, în estetica stilistică a mamei sale. Mica prințesa l-a ținut tot evenimentul de mână pe fratele ei mai mic, Prințul Louis, care la alte evenimente importante s-a remarcat cu diferite năzbâtii sau gesturi. 


Preluat de la: Publika.md