Incident de Revelion. Un şofer în stare de ebrietate a făcut scandal după ce a fost oprit în trafic de oamenii legii

Noaptea de Revelion nu a trecut fără incidente pentru poliţiştii din raionul Hânceşti. Un bărbat de 45 de ani aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a făcut scandal după ce a fost oprit în trafic. Incidentul a avut loc în satul Lăpușna din raionul Hînceşti.

Potrivit ofiţerului de presă al poliţiei, Cristina Vicol, poliţiştii au fost nevoiţi să îl imobilizeze pe şoferul recalcitrant.

Totul a început la o staţie PECO după ce bărbatul în stare de ebrietate a fost observat de poliţiştii de patrulare cum urcă în maşină şi pleacă la drum. La scurt timp, oamenii legii l-au ajuns din urmă. Şoferul a refuzat să prezente actele la control şi a ignorat solicitările poliţiştilor. Acesta a părăsit maşina şi a plecat pe jos. Polițiştii l-au somat de câteva ori, dar bărbatul şi-a continuat deplasarea.

– Urcaţi, vă rog, în automobil!
– Dar de ce?
– Pentru că sunteţi în stare de ebrietate şi toţi care trec vă văd.
– Pot să merg şi pe jos.

Poliţiştii au fost nevoiţi să îl imobilizeze cu forţa. Într-un final, bărbatul a fost dus la inspectorat. 

În urma testării, s-a constatat că şoferul avea în aerul expirat o concentraţie de alcool de şase ori mai mare decât norma legală. Potrivit poliţiei, acesta va primi o amendă usturătoare şi va rămâne fără permis.


Preluat de la: Publika.md