Horoscop SÂMBĂTĂ 2 IANUARIE 2021. Vești excepționale!

 Berbec
Anumite probleme legate de casă sau de bunurile materiale tind să vă tot îngrijoreze cumva, iar asta nu se va opri curând. Încercați să rezolvați o problemă odată, fără a vă aglomera.

Taur
Aveți grijă la alimentele pe care le consumați sau nu ar strica să începeți o cură de detoxifiere. Organismul vă poate da diverse semnale că are nevoie de un stil de viață sănătos.

Gemeni
Compromisurile trebuie făcute nu doar pentru că sunt obligatorii în relații, ci și pentru că aduc câștiguri mutuale și în acest fel relația merge în direcția corectă. Încearcă să analizezi bine fiecare condiție pe care o pui pe viitor și dacă asta e ceea ce îți dorești.

Rac
Nu ești doar tu cel în mișcare ci și cei de lângă tine sunt în formă maximă. Fă-ți curaj și ieși din obișnuință făcând ceva inedit care va bucura toată familia.

Leu
Cei dragi va susțin în tot ceea ce faceți, iar asta este o binecuvântare. Nu e un moment bun să vă asumați noi riscuri, ci mai degrabă să încercați să rezolvați lucrurile rămase restante.

Fecioară
Anumite detalii te pot duce cu gândul în trecut sau la anumite experiențe din care ai ceva de învățat. Privește viața per ansamblu și vei vedea că există o continuitate și un scop.

Balanță
Din punct de vedere intelectual sunteți la nivel maxim, numai că încă nu aveți chef sau energia de care aveți nevoie să vă apucați de treabă. Faceți-vă deocamdată planuri noi și realizați-le în 2021.

Scorpion
Nu-ți lasă ego-ul să fie mai puternic decât raționalul, așa că nu intră în discuții care nu își au sensul. Este un moment în care este natural să ai emoții sau sa nu știi nici tu ce direcție mergi. Dar lucrurile se vor rezolva în timp.

Săgetător
Comunicarea este cheia pentru a reuși să-ți scoți din piept ceea ce simți. Poate cei din jur te înțeleg mai bine decât crezi, numai că au nevoie de confirmarea ta că simți la fel.

Capricorn
Anul 2020 nu a fost unul ușor nici pentru tine, dar asta nu trebuie să te oprească să fii optimist și să apreciezi ce ai reușit să faci până acum. Sunt multe lucruri care te ajută să evoluezi, iar cea mai mare realizare e dragostea celor din jur.

Vărsător
Lucrurile mici și activitățile simple vă pot aduce o bucurie aparte. Va regăsiti mai bine într-un mediu nou încărcat cu o energie aparte, iar asta e bine atât timp cât vă liniștește și vă aduce satisfacție.

Pești
Ești destul de destins și asta te ajută atunci când vrei să faci alături de cei dragi activități interesante. Petrece timp cu familia și bucură-te de acest început de an. Astrele te susțin în proiectele de viitor. 

impact.ro


Preluat de la: Timpul.md