Incendiu uriaș într-o piață din centrul Moscovei. Au intervenit trei elicoptere și zeci de pompieri (VIDEO)

Un incendiu de amploare în izbucnit duminică, 20 noiembrie, în jurul orei 15.00, la un depozit cu două etaje din piața Komsomolskaia din Moscova, scrie agenția TASS. 

Suprafața afectată de foc este de aproximativ 2.000 mp. Șapte persoane au fost evacuate din clădirea în flăcări, a transmis serviciul de presă al Ministerului rus pentru Situații de Urgență.

Potrivit autorităților, șapte persoane au fost deja evacuate, iar două sunt încă blocate în interior. În stingerea incendiului au fost implicate trei elicoptere Ka-32 ale Centrului de Aviație din Moscova. În total, 80 de pompieri cu 20 de echipamente, autospeciale de stingere și scări sunt la fața locului.

Potrivit imaginilor difuzate de rețelele sociale, fumul este gros și se poate vedea de la mare distanță.

„Împrejurările incidentului și informațiile despre victime sunt în curs de clarificare. Nu este afectat traficul”, a informat Departamentul de Transport Metropolitan din capitala Rusiei.

Locuitorii din zonă vorbesc de „un puternic miros de sulf”

Locuitorii raportează că există un miros persistent de sulf în zona de urgență. Un laborator mobil operează la locul situației de urgență pentru a măsura aerul pentru excesul de substanțe nocive.


Preluat de la: Publika.md