Încă o săptămână plină de suspans. Show-ul "Bani la greu" a împărţit câştiguri de peste 500 000 de lei

Încă o săptămână plină de emoţii pozitive, suspans şi multă adrenalină. Show-ul „Bani la greu” a împărţit câştiguri în valoare totală de peste cinci sute de mii de lei.

„- Plecaţi cu 24 de mii de lei, în doar 2-3 minute. Este un rezultat foarte şi foarte bun. (aplauze) Ala, ce o să faceţi cu aceşti bani?
– Cred că în construcţii o să facem câte ceva”

În prima etapa a jocului, Ala Curleac din satul Hârbovăţ, raionul Anenii Noi a câştigat 24 mii de lei. În a doua rundă, Constantin Codrean din oraşul Bălţi a fost norocosul care a plecat acasă cu 64.500 de lei.

” – Este un rezultat foarte şi foarte bun. Cum vă simţiţi?
– Eu sunt bucuros. Nu am cuvinte ce să spun, aici fiecare trebuie să participe să înţeleagă cum mă simt eu.
– Ce o să faceţi cu banii, deja ştiţi?
– Toţi banii sunt ai fratelui. „

Marţi, în runda a doua a show-ului „Bani la greu” a ajuns Valentina Avrumuțoi din oraşul Chișinău. Femeia a câştigat 73 500 de lei. Iar norocosul de miercuri este Nicolae Chiriac din oraşul Chișinău, care a acumulat cel mai valoros premiu din această săptămână: 134 de mii de lei.

„- Fantastic, colectează suma de 134 de mii de lei!!! – Mulţumim foarte mult. – Eu simt energia dumneavoastră. E o sumă foarte şi foarte bună. – Ce vis o să vă îndepliniţi cu aceşti bani. – O să mai ajut nepoţica, o să fac reparaţie, o să iau o maşină. – Sunt şofer. – Cât trebuie de lucrat ca să faceţi aceşti bani, un an, doi ? – Of, foarte mult, doi ani sau mai mult”

Joi, Vasili Beregoi din oraşul Chișinău, a plecat acasă cu un câştig de 105 mii de lei. Iar vineri, Serghei Chiose din oraşul Vulcăneşti a primit, chiar de ziua lui de naştere, 70 de mii 500 de lei.

„- Cum vi se pare cadoul?
– Nu m-am aşteptat niciodată la atâţia bani.
– Ce veţi face cu banii?
– Am cinci nepoţi şi o să le cumpăr cadouri.
– Adică la ziua dumneavoastră de naştere o să cumpăraţi cadouri nepoţilor ?
– Da.”

Câştiguri de peste un milion de lei sunt puse în joc la show-ul „Bani la greu”. Pe parcursul lunii iunie, jocul TV special este difuzat, de luni până vineri, la PRIME, începând cu ora 20:45. Show-ul poate fi urmărită, a doua zi la Publika TV, la ora 15:30.

Doritorii de a participa la joc trebuie să înregistreze orice tip de bilet pe site-ul www.7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777, ca să verifice dacă în ele există mențiunea „Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV”. Anume aceste câștiguri oferă șansa de a fi aleși, a doua zi, pentru jocul cu premii de peste un milion de lei.


Preluat de la: Publika.md