IMAGINI VIRALE. Un urs, filmat ”la cumpărături” într-un magazin din California (VIDEO)

Un urs a fost filmat săptămâna trecută în timp ce scotocea printre rafturile unui magazin alimentar din nordul Californiei, transmite msn.com, citat de a1.ro.

Angajaţii şi clienţii magazinului Kings Beach Safeway, din apropierea lacului Tahoe, au fost surprinşi să vadă un urs în magazin, incident produs la 25 august.

„Noi tocmai intram în magazin şi nici nu-mi puteam imagina ce vom găsi înăuntru”, a povestit Rubi Nevarez, un client care a trimis agenţiei Reuters o înregistrare video cu ursul, preluată ulterior de toată presa, inclusiv de nbcnews.com, pe pagina lor de Facebook.

„Din câte ştiu, este pentru a doua oară când se întâmplă acest lucru”, a adăugat el, fără a preciza dacă acest urs este un client fidel al magazinului sau dacă prima oară a fost un alt exemplar al familiei urside.

Presa locală a prezentat la rândul ei şi prima vizită a unui urs în acest magazin – produsă la 21 august. Ursul a plecat atunci cu o pungă de cipsuri tortilla, fără să plătească.

rsul care a intrat în magazin la 25 august nu a găsit ce dorea şi a plecat liniştit. „Ursul a ieşit singur din magazin după ce a văzut toată agitaţia din jurul său”, conform lui Nevarez.


Preluat de la: Publika.md