Imagini șocante de la protestele din SUA: O mașină de poliție intră direct într-un grup de protestatari în New York (VIDEO)

Poliția din New York a început o investigație după ce un clip video în care o mașină de poliție a departamentului intră direct într-un grup de protestatari a apărut pe internet, relatează CNN, citat de digi24.ro.

Imaginile cu pricina ar fi de la protestul de sâmbătă din oraș. În clipul de 27 de secunde, postat pe Twitter, se poate vedea cum o mașină a NYPD este atacată de protestatari care aruncă diferite obiecte înspre ea, între vehicul și oameni fiind doar o baricadă.

Polițiștii accelerează, apoi, lovesc baricada și intră direct în mulțimea de protestatari. Țipete pot fi auzite, iar una dintre persoane sare pe caroseria mașinii din panică.

Incidentul este cel mai nou într-o serie de proteste violente în Statele Unite după uciderea lui George Floyd de către poliția din Minneapolis. Primarul orașului New York, Bill de Blasio, spune că incidentul este sub investigați și a accentuat că ofițerii de poliție ar fi putut să fi fost forțat de împrejurări să facă acest lucru.

CITEȘTE ȘI: 25 de orașe din SUA se închid pe timp de noapte în încercarea de a opri protestele masive


Preluat de la: Publika.md