Imagini revoltătoare. Un copil a fost mâncat de viermi (VIDEO)

Un băiat de nouă ani a fost găsit într-o stare care i-a șocat și pe medici. Plin de răni cu viermi, el a fost dus la spital, în comă. În acest timp, autoritățile anchetează cum s-a ajuns aici. Locuia în casă cu alți trei adulți: bunica, mama și noul iubit al mamei sale, scrie publicația locală Dejeanul.

Copilul de 9 ani din Dej a fost găsit de medicii de pe ambulanţă inconștient și plin de răni infectate, care erau acoperite de viermi și de muște. Apartamentul în care locuia minorul împreună cu bunica, mama şi iubitul acesteia este un adevărat focar de infecţie.

Băiatul a ajuns la spital cu răni infectate şi ”ciuruite” de viermi pe spate, abdomen şi coapse, iar sub fese avea o plagă lungă de câţiva centimetri şi extrem de adâncă, loc în care medicii cred că efectiv a plesnit carnea pe el din cauza infecţiilor.

Bunica spune că de trei săptămâni băiatul nu s-a mai ridicat din pat, iar acolo îşi făcea toate nevoile fiziologice. Salteaua patului era putrezită şi îmbibată cu sânge şi bucăţi de carne desprinse de pe spatele minorului.

Nu plângea deloc, zicea că îl mănâncă. Eu ziceam că nu-i adevărat, că te doare, iar el zicea: ”buni tu eşti blândă, ce să mă doară?”.

Bunica minorului susţine că acesta nu avea nicio boală, dar de la un timp încoace, era prea nervos, prea agitat.

Mama lui îl vedea în fiecare zi, însă îi spunea: ”Pleacă, pleacă de aici! Nu vreau să te văd. Te omor!”, povesteşte bunica.

Probleme ar fi apărut după ce noul iubit al mamei sale s-a mutat în locuința sa, spune bunica lui. Ea a povesteit că băiatul a început să aibă tulburări de comporatament, iar, la recomandarea unui medic psihiatru, ar fi început să ia un tratament.

Copiluliu îi era administrat Rispolept pentru liniştire, spune bunica copilului, care susține că uneori băiatul era violent cu mama lui. Potrivit Agenţiei Naţionale a Medicamentului, Rispolept aparţine grupei de medicamente antipsihotice.

Minorul a fost transportat în stare de comă la Spitalul Municipal din Dej, iar de acolo, medicii l-au transferat la Cluj-Napoca. Starea acestuia este critică, în momentul de faţă fiind ţinut în viată doar de aparate.

Alina Chiorean, de la Protecţia Copilului Cluj, anunţă că inspectorii cer decăderea femeii din drepturile părinteşti, scrie libertatea.ro.


Preluat de la: Publika.md