HOROSCOP: Cum îți dai seama că dragostea dintre voi este adevărată în funcție de zodie

Cu toții avem nevoie de dragoste, dar credințele noastre legate de acest sentiment minunat sunt atât de diferite! Unii consideră că iubirea adevărată apare doar în povești, alții sunt convinși că există suflete pereche și legături karmice care fac ca dragostea să fie eternă.  În realitate, iubirea este o extensie a propriei ființe și fiecare persoană atrage acel tip de sentimente care corespund Sinelui său profund. 

La un nivel mai practic, ne întrebăm totuși cum recunoaștem dragostea adevărată, nu numai la partenerul nostru, dar și la noi, pentru că înflăcărarea inițială și atracția față de o persoană nu sunt totdeauna echivalente cu iubirea. Există însă anumite semne prin care fiecare zodie simte că iubirea reciprocă este confirmată. Iată care sunt acestea, în funcție de zodie, scrie divahair.ro.

Atunci când ești cu adevărat îndrăgostită, totul în jurul tău îți vorbește despre iubire. Nu ai nevoie de ceva special ca să faci lucrurile mai atrăgătoare, simplul fapt de a sta împreună cu iubitul tău vorbind nimicuri și ținându-vă de mână este încărcat de dragoste. Această lipsă totală de efort și sentimentul de legătură eternă sunt cele care îți confirmă fără dubiu iubirea dintre voi.

Știi că dragostea voastră este adevărată atunci când vă acceptați unul altuia micile greșeli, defectele, lucurile negative. Confirmarea iubirii stă în faptul că sunteți împreună ”la bine și la rău”, nu doar atunci când vă simțiți perfect, ci și când apar probleme în relație. Comunicarea reală vă face să vă armonizați sufletele, așa că veți trece mai ușor peste momentele de cumpănă, pentru că vă bazați unul pe altul.

Ai căutat întotdeauna un tovarăș de drum lung, pe care să te bazezi și față de care să-ți deschizi sufletul. Acest sentiment de încredere este mult mai important pentru tine decât simpla atracție sau îndrăgostirea pasageră. Când găsești acea persoană care, pe lângă iubire, îți oferă prietenie, încredere și siguranță, vei ști că îi poți dezvălui toate secretele tale și că poți trăi lângă ea toate minunile vieții.


Preluat de la: Publika.md