HOROSCOP: Cele mai urâte 6 defecte ale zodiei Balanță

Balanța este al 7-lea semn zodical din astrologie și este asociat cu relațiile și parteneriatele. Condusă de Venus, Balanța este unul dintre semnele zodiacale care apreciază dragostea și frumusețea. De asemenea, se știe despre aceasta că evită confruntarea și situațiile neplăcute, scrie eva.ro.

Balanța se va strădui să aibă parte de liniște în toate aspectele vieții sale, de la relații până la carieră. Ea este adesea cea care aduce pacea în cercul său de prieteni, deoarece dorește, de asemenea, ca toată lumea să fie liniștită și să se înțeleagă. Drept urmare, e văzută drept unul dintre cei mai plăcuți oameni alături de care să stai și cu care să comunici.

Dar, are și trăsături negative de personalitate care pot fi la fel de dăunătoare pe cât de utile sunt trăsăturile ei pozitive de personalitate. La fel ca în cazul tuturor zodiilor, defectele ei ies treptat la suprafață. Acestea pot fi atât de urâte încât e dificil de crezut că pașnica și romantica Balanță poate fi capabilă de astfel de acțiuni.

Cele mai urâte 6 defecte ale zodiei Balanță:

Balanța poate fi egoistă

Balanța este una dintre cele mai darnice zodii. Nu va ezista să ofere unei persoane ceea ce are nevoie, atunci când are nevoie, dacă e în puterea ei să o facă. Cu toate acestea, Balanța poate fi, de asemenea, incredibil de egoistă. Se bucură de lucrurile cele mai fine din viață și nu va ezita să ignore latura ei caritabilă pentru a-și pune plăcerile pe primul plan.

E una dintre cele mai superficiale zodii

Balanța iubește frumusețea vieții. Va fi prima care va remarca culorile vii într-un câmp și va aprecia conturul unui desen. Cu această dragoste pentru frumos vine însă și obsesia pentru frumusețe. Acest lucru poate duce la critică, iar Balanța ajunge să evite oamenii și lucrurile pe care nu le consideră frumoase.

Balanța se poate detașa cu ușurință

Chiar dacă e cunoscută a fi una dintre cele mai sensibile zodii, Balanța se poate detașa foarte ușor. În situații în care te-ai aștepta să reacționeze cu dragoste sau afecțiune, dacă Balanța nu e interesată de subiectul respectiv, nu îi va acorda nici măcar minimul de atenție.

Balanța este indecisă

În căutarea păcii și menținerea echilibrului, Balanța poate fi extrem de indecisă. Va petrece minute în șir, uneori chiar ore, gândindu-se la decizia pe care trebuie să o ia.

Din păcate, din cauza instabilității sale, ea este foarte schimbătoare. Acea decizie perfectă este schimbată cu altă decizie și, uneori, înapoi la decizia anterioară, lucru care poate fi adesea frustrant.

E una dintre cele mai răzbunătoare zodii

Balanța adoră pacea. Cu toate acestea, uneori se mai enervează. Acest lucru o determină să aibă un comportament răzbunător. Dacă simte că cineva i-a făcut o nedreptate sau, mai rău, suspiciunile ei sunt adevărate, Balanța va face tot posibilul ca persoana respectivă să plătească.

Balanța e obsedată de control

În căutarea ei pentru liniște, Balanța poate acționa ca un tiran atunci când vine vorba de a găsi soluții pașnice la toate problemele ei. Toată lumea știe că se enervează dacă oamenii nu aderă la ideile sale, până la punctul de a-și folosi farmecul pentru a manipula situația în favoarea ei.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie