Horoscop: Află ce-ți rezervă astrele pentru perioada 14-20 noiembrie

Află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 14-20 noiembrie, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Berbec: În plan personal, chiar dacă simți că te afli într-un impas mult prea profund pentru a putea ieși prea devreme din el sau măcar cu fruntea sus, cu siguranță în jurul tău sunt persoane de care te poți „agăța”.

Taur: Momentele și emoțiile spontane ne pot ajuta să descoperim lucruri interesante despre propriile limite. Relațiile pe care le ai cu cei din jur au fost mereu pentru tine surse inestimabile de stres.

Gemeni: Traumă, deznădejde, anxietate, toate astea te vor face să îți întorci din nou privirea spre propriile răni. Le privești iar cu compasiune, dar și cu detașare.

Rac: Firea ta „alunecoasă” îi face pe cei din jur să nu îți acorde încrederea de care ai nevoie. Pentru a fi mai îndrăzneață în raport cu propriile visuri, trebuie să te lași condusă de propriile sentimente.

Leu: Odată ce îți faci prieteni noi este important să nu te grăbești în a-ți modela o părere despre ei. Unele situații de la birou te forțează să îți pătezi integritatea.

Fecioară: Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor sunt raționale, partea emoțională își spune cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale. Este esențial să acționezi.

Balanță: Deși nu îți dorești o relație romantică, simți o nevoie „atroce” de a fi admirată de cei din jur. Această nevoie, dacă este analizată în profunzimea ei, poate scoate la iveală o neîncredere în sine patologică.

Scorpion: Modul în care energia astrală ajunge să îți influențeze alegerile nu este unul tangibil, dar ești conștientă de faptul că acțiunile tale au un impact undeva în Univers.

Săgetător: În plan personal, deși stai la distanță de anumite persoane, ancora emoțională construită în timp este greu de eliminat.

Capricorn: În câteva contexte în care te vei afla la birou, presupunerile pe care le vei face în raport cu anumite aspecte se dovedesc a fi greșite. Te lași ușor afectată de părerile sau acțiunile celor din jur.

Vărsător: Tot trecutul tău caracterizat de eșecuri și deziluzii au alimentat neîncrederea în sine. Acest lucru începe să se schimbe totuși. Nu te simți pregătită să faci față încă unui eșec din punct de vedere profesional.

Pești: În zilele următoare, vei descoperi o sursă mare de ambiguitate și în raport cu viața personală, iar totul în jurul tău pare să conlucreze împotriva echilibrului tău interior, potrivit elle.ro.


Preluat de la: Publika.md