HOROSCOP 9 septembrie: Nativii acestei zodii sunt îndemnați astăzi să evite cheltuielile

BERBEC
Vă implicaţi cu mult suflet în activități profesionale. Totuşi, cei care caută un job suplimentar au șanse mari să îşi mărească veniturile.

TAUR
Daţi dovadă de o foarte multă imaginație, dar și de intuiție, așa că aveţi ingredientele necesare să luaţi decizii bune. În plan sentimental aveţi unele neînţelegeri cu persoana iubită.

GEMENI
S-ar putea să fiţi nevoiţi să renunțați la unele lucruri pentru a câștiga în alte domenii. Câteodată, aceasta este rețeta succesului, așa că daţi dovadă de curaj şi hotărâre.

RAC
Este o zi favorabilă pentru a petrece timp cu persoana iubită. Astăzi depuneţi toate eforturile pentru a face relația să meargă. Aveţi șanse mari să o duceţi la un alt nivel.

LEU
O zi foarte bună pentru activități profesionale, dar și pentru a vă verifica starea de sănătate. Sunt șanse să primiţi laude și aprecieri și să faceţi un pas important în carieră.

FECIOARĂ
Ziua de astăzi este propice pentru a vă îngriji de propria persoană, mai ales dacă aţi traversat o perioadă mai tensionată în ultimele zile. Evitaţi cheltuielile, ar fi bine să așteptați momente mai bune.

BALANŢĂ
Unele lucruri par a se complica destul de mult pe parcursul acestei zile. Totodată, vă va fi foarte greu să vă înţelegeţi cu cei dragi. Ar fi bine să vă căutaţi o ocupaţie ce nu ţine de familie şi de treburile gospodăreşti.

SCORPION
Astăzi va fi nevoie să veniţi cu soluţii deosebite dacă doriţi să vă remarcaţi în plan profesional. În această perioadă exisă potenţial de ascensiune în carieră.

SĂGETĂTOR
Astăzi daţi dovadă de diplomaţie şi profesionalism în tot ceea ce faceţi. Aceste lucruri ar putea să vă ajute foarte mult în relaţia cu cei din jur.

CAPRICORN
Va fi o zi cu multe momente de melancolie, din cauza unor dezamăgiri pe care le aveţi în plan personal sau profesional. Totuşi în a doua parte a zilei s-ar putea să găsiţi o cale să ieşiţi din această stare.

VĂRSĂTOR
Astăzi este foarte posibil să apară evenimente neaşteptate care vă vor cam da planurile peste cap. Nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor.

PEŞTI
Dedicați o mare parte din timp familiei, fie dialogului cu părinții, fie îi ajutaţi pe cei dragi în rezolvarea unor probleme. S-ar putea ca şi ei să vină cu un sprijin financiar, nu doar emoțional.


Preluat de la: Publika.md