HOROSCOP 6 iunie 2020. Vezi ce îți rezervă astrele pentru astăzi

Berbec

Ar fi bine să limitezi deplasările de orice fel, să fii mai atent decât de obicei la orice fel de risc pe care ți-l asumi și să ai grijă ce vorbești, ca să nu ai motive de regret.

Taur

Te poți certa cu prietenii buni sau cu rudele, dar poți ajunge și la cheltuieli neprevăzute și inutile, poate din același motiv. Este o zi în care graba poate strica multe.

Gemeni 

Pot să apară situații neprevăzute, încărcate de riscuri, provocate de persoane superficiale sau doar grăbite, care nu evaluează corect riscurile.

Rac 

Situația poate deveni explozivă, dacă nu vei dori să temperezi orice impuls războinic și te vei trezi târziu, când vei vedea că lucrurile au scăpat de sub control.

Leu 

Sunt multe problemele pe care le ai de rezolvat și poate tocmai de aceea nici nu vei reuși să fii atent la ce te înconjoară. Numai că astăzi imprudența se plătește și prețul nu e mic.

Fecioară 

Dorința ta de a depăși anumite limite poate fi bună, în general, dar nu și astăzi, când situațiile sunt ușor inflamabile și greu de controlat mai apoi.

Balanță 

Ar fi bine să îți amintești chiar din dimineața acestei zile de talentul tău diplomatic și să fii dispus să îl exersezi pentru că va fi nevoie, cu siguranță.

Scorpion 

Dorințele tale pot deveni motiv de ceartă cu cei dragi sau cu membrii familiei. Ar fi de dorit să îți temperezi singur aceste dorințe arzătoare.

Săgetător 

Sunt posibile dispute aprinse în cuplu și în familie, probabil din aceleași motive. Ar fi bine să le pui capăt rapid, imediat ce au apărut, ca să nu degenereze.

Capricorn

Ar fi bine să limitezi deplasările la strictul necesar și să fii mai atent decât de obicei la tot ce te înconjoară. Este o zi care accentuează unele riscuri.

Vărsător

Există riscul unor divergențe majore cu cei dragi sau cu unul dintre ei, în mod special. Dacă vei dori, le vei putea pune capăt în orice moment.

Pești 

Se poate ajunge la certuri în familie de la vorbe spuse fără o cugetare prealabilă. Nu contează motivul acestor dispute, ci consecințele, care nu fac bine nimănui.


Preluat de la: Publika.md