Horoscop 31 august: Patru zodii, ţinta şocurilor pe mai multe planuri

BERBEC

Concentraţi-vă asupra proiectelor aflate în derulare, înainte de a începe altele noi. Vă simţiţi lipsit de energie, iar astrele vă îndeamnă să încheiaţi ziua de muncă mai devreme.

TAUR

Pentru a avea o zi reuşită, puneţi în capul mesei onestitatea. Este important să fiţi sinceri şi deschişi, în special, în relaţiile cu oamenii dragi.

GEMENI

Nu vă programaţi lucruri importante, deoarece şansele de succes sunt minime. Contextul astral nu e favorabil pentru proiecte majore. Este însă o zi bună pentru activităţi relaxante.

RAC

Norocul vă surâde astăzi! Trebuie doar să urmăriţi cu atenţie ce se întâmplă în jurul vostru şi acţionaţi la momentul potrivit.

LEU

Aveţi posibilitatea să obţineţi o sumă mare de bani. Nu vă grăbiţi să-i cheltuiţi, dar consultaţi partenerul de viaţă despre cum puteţi investi favorabil câştigurile.

FECIOARĂ

Sunteţi confuzi şi instabil din punct de vedere emoţional. Discursurile pozitive le schimbaţi brusc pe altele negative. Astfel, oamenii din jur s-ar putea să vă evite până vă veţi regăsi echilibrul.

BALANŢĂ

Astrele vă îndeamnă să petreceţi mai mult timp în familie. Dacă aveţi proiecte nefinalizate în locuinţă, ar fi bine să-i implicaţi şi pe oamenii dragi la realizarea acestora.

SCORPION

Aveţi multă energie şi obţineţi succes. Reuşiţi să vă faceţi o imagine bună în ochii superiorilor, iar în curând s-ar putea să vă bucuraţi şi de o promovare la locul de muncă.

SĂGETĂTOR

Sunteţi panicat, deoarece s-au adunat mai multe treburi nefinalizate. Astrele vă îndeamnă să rămâneţi calm şi să acţionaţi în funcţie de priorităţi.

CAPRICORN

La serviciu munca în echipă va fi extrem de profitabilă. Pe plan sentimental ar putea apărea însă unele neînţelegeri. Soluţia este o discuţie sinceră.

VĂRSĂTOR

Un om apropiat vă anunţă că se confruntă cu unele probleme. Nu fiţi indiferent şi implicaţi-vă cu toată inima pentru a-l ajuta.

PEŞTI

E o zi favorabilă pentru a face sport şi a vă ridica moralul, mai ales că aţi avut o perioadă încărcată. Alegeţi să faceţi mişcare alături de prieteni sau membri ai familiei.


Preluat de la: Publika.md